Flyer laten ontwerpen

Wat kost een flyer laten ontwerpen?

Meestal kosten flyerontwerpen rond de 50 en 150 euro per ontwerp. Afhankelijk van de locatie en de vaardigheden van de ontwerper kunnen de kosten echter variëren. Het tarief hangt ook af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project en de specifieke eisen die je hebt.

Flyers zijn een gemakkelijke manier om mensen te informeren over je diensten en producten. Misschien hebben ze je website nog niet bezocht of zitten ze niet op sociale media. Zelfs als ze toegang hebben tot internet, zijn mensen vaak meer geïnteresseerd in een flyer die bij hen wordt bezorgd. De aandachtsspanne van mensen wordt steeds korter, dus flyers zijn een gemakkelijke en effectieve manier om de aandacht van potentiële kopers te trekken.

Een flyer bevat niet alleen een lijst van de producten die je aanbiedt en informatie daarover, maar weerspiegelt ook de stijl en professionaliteit van je bedrijf.

Er zijn geen verrassingen, al onze prijzen zijn inclusief alle noodzakelijke bewerkingsronden, een eerste ontwerpvoorstel binnen drie werkdagen en drukklare bestanden bij levering. Indien nodig kunnen we ook foto’s bewerken.

We gaan door tot u helemaal tevreden bent met een aansprekend, pakkend en succesvol flyer ontwerp. Als het ontwerp af is, beslist u.

Flyer ontwerp

Enkelzijdige A4 of A5 brochure

€ 69,- excl. BTW

Dubbellzijdige A4 of A5 brochure

€ 85,- excl. BTW

Dubbellzijdige gevouwen A4 flyer

€ 85,- excl. BTW

Dubbellzijdige gevouwen A4 flyer

€ 85,- excl. BTW

Wil je een flyer laten maken voor je bedrijf? Neem dan persoonlijk contact met ons op. Vertel ons hoe en wat je wilt en wij zorgen ervoor!

Heb jij een grafische ontwerper nodig?

Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op uw website.