MENU

MENU

DIGITAAL MENUBORDEN

DIGITAAL MENUBORD

Digitale menuborden zijn levendiger en interessanter dan traditionele menukaarten. Het vervormt niet na verloop van tijd zoals de gedrukte menukaart en brengt geen extra kosten met zich mee.

Je kunt alle informatie in het menu, je logo, afbeeldingen en achtergrondafbeelding op elk moment wijzigen. Je kunt ook kiezen tussen verschillende thema’s.

Van traditionele tot digitale menukaart in de horeca

Het einde van de traditionele menukaart is in zicht en maakt plaats voor de digitale menukaart. De DIGITALE MENUBORDEN brengen talrijke mogelijkheden met zich mee, waardoor de beleving sterk verbeterd wordt. In plaats van traditionele lijsten maakt de digitale menukaart gebruik van speciale NARROWCASTING SCHERMEN waarop de aangeboden producten getoond worden. Deze – smakelijke – weergave van de producten is prikkelend en zorgt er bovendien voor dat de klant een weloverwogen keuze kan maken.

Voorgaande projecten

Is uw dienst zonder reservering?

Digitale menuborden zijn geweldig voor bedrijven met een grote open ruimte of kassa’s en balies waar klanten naartoe lopen. Dit zijn meestal informele restaurants, kleine winkels, buffetten, cafetaria’s en apotheken. Dit type etabissementen maakt het gemakkelijk om menu’s van meerdere locaties in de winkel weer te geven. Probeer een locatie te kiezen die voor u werkt en die de meest directe zichtbaarheid voor uw klanten biedt.

Heb jij een grafische ontwerper nodig?

Offerte aanvragen